Onze mensen

Oprichters

Tom van Putten

Tom van Putten MSc MRICS is een senior adviseur met ervaring op het gebied van strategisch advies, interim management, projectmanagement en vastgoedmanagement.

Herman van den Berg

Herman van den Berg MSc MRICS heeft meer dan 30 jaar vastgoedervaring, met name op het gebied van consultancy, strategisch advies en (her)huisvestingsvraagstukken.

Ons netwerk

Thijs Evers

Thijs is een onafhankelijk vastgoed adviseur voor eindgebruikers en institutionele beleggers. Thijs heeft veel ervaring in het managen van complexe processen rondom vastgoed met een bijzonder karakter.

Caspar Teeuwen

Caspar is een adviseur en interimmanager in de private en (semi-) publieke vastgoedsector. Caspar vertaalt adviezen naar concreet praktisch uitvoerbare oplossingen.

Paul Wessels

Paul is een ondernemer en medeoprichter van Blue Module. Eigenaren en gebruikers helpen met het verzamelen van ESG gegevens en te rapporteren naar alle stakeholders.

Hans Touw

Hans is een adviseur en interim manager op het gebied van wonen en organisatieontwikkeling. Hans brengt nieuwe elan door ondernemerschap en efficiënte bedrijfsprocessen.

Daan van Egeraat

Daan reikt werkgevers, publiekstrekkers en overheden oplossingen aan op het gebied van mobiliteit. Hij heeft een app ontwikkeld waarmee zijn adviezen praktisch toepasbaar zijn.

Feddo Bosveld

Feddo is een onafhankelijk adviseur, transactiebemiddelaar en interimmanager in de zorgsector. Hij combineert een strategische visie, marktkennis met creativiteit.