Over AAA

Asset Advisory Associates is opgericht door twee ervaren vastgoedprofessionals met de sterke ambitie om vorm te geven aan de toekomst met focus op de essentie van dienstverlening en haar opdrachtgevers. In hun loopbaan hebben zij de waarde gezien van ondernemerschap, en hebben ze geleerd hoe slagvaardig in te spelen op vragen van de klant en het onderhouden van een goed netwerk. Gelouterd door ervaringen en inzichten werd het tijd om weer zelf te gaan ondernemen.

AAA Network

Asset Advisory Associates B.V. is founder en bestuurder van AAA Network B.V., een netwerk van bij AAA aangesloten associates en members die ingezet worden in opdrachten. De partners, associates en members komen regelmatig bij elkaar in netwerkbijeenkomsten en kennissessies.

De kracht van AAA

Belegger en gebruiker

We richten ons niet alleen op de gebruiker en de belegger/ontwikkelaar, maar op elke organisatie actief in het vastgoed.

Advies en realisatie

We geven niet alleen advies maar realiseren de oplossing ook. We doen interim management en laten organisaties excelleren. We realiseren spraakmakende projecten.

Ervaring

We hebben kennis van de markt en haar spelers en samen meer dan 60 jaar ervaring. We zijn objectief, onafhankelijk en scherp, we zijn ’trusted advisor', maar staan ook met onze voeten in de klei.

Flexibel

We werken in wisselende samenstelling met partners en associates met een goed trackrecord. We hebben toegang tot een netwerk van professionals. We coachen elkaar, zijn elkaars back-up en inspireren elkaar.